woensdag 20 juli 2022

Jouw mening telt! Tariefsverhoging of weer terug naar de oude tijden?

 
De poll is gesloten en de uitkomst:
72 mensen hebben de poll gezien waarvan er 18 hebben gestemd. Dank daarvoor ! Ik ga er maar vanuit dat de overige het niet uitmaakt (of geen cliënt zijn). Bedankt ook voor de feedback die ik kreeg. Het draait inderdaad allemaal om balans. Balans op het gebied van "wat ben ik waard" maar ook balans op een ander gebied. Dat heeft vast met de leeftijd te maken ;-) Zingeving wordt steeds belangrijker. In mijn werk (daarom is het zo fijn als ik een verschil kan maken voor iemand) maar ook privé. Wat kan ik bijdragen aan de wereld om me heen; voor wie kan ik daar een verschil maken. Maar goed, de tijden blijven dus zoals ze nu zijn en het tarief gaat miv 1 september omhoog. Nieuwe cliënten neem ik nog steeds niet aan, behalve als er 48u van te voren nog plek is. 

Liefs van mij!------------------------------------------------------------------

Op 1-3-2020 ben ik, door Covid, van 3 afspraken per dag (9u, 11.15u, 13.30u) naar 2 gegaan. Prettig gevolg is dat de begin tijd aardig flexibel is. Zo zijn er veel mensen die om 9.30u beginnen. Maar ook dat ik alle tijd heb voor een kop koffie en een praatje. Bij mij betekent een massage van 90 minuten niét dat je na 90 minuten weer gedoucht en al buiten staat. 

Maar .... ik ben er financieel natuurlijk wel enorm op achteruit gegaan en dan heb ik het niet eens over die (totaal) 6 maanden dat ik dicht moest. 

Dus aan jullie de keus:

Of ik ga weer werken met 9u, 11.15u en 13.30u (waarbij een sessie alleen om 13.30u kan). Ik reken er dan op dat je na het douchen en je glaasje water zelf opstapt.
Of er komt een prijsverhoging namelijk:

60 minuten E110,-
75 minuten E110,-
90 minuten E120,-
(De sessie van 120 minuten voor vaste cliënten blijft E150,-)

Laat me jouw mening weten door deze poll in te vullen. Dat is gewoon anoniem en je hebt 1 week de tijd :-) 

 3 opmerkingen:

 1. Lieve Channa, het is juist zo fijn dat jij alle tijd neemt en daar betaal ik graag voor. Dat praatje met jou is goud waard! xHenk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi mens, lieve Channa.

  Wat mooi dat je cliënten de kans geeft om hun voorkeur kenbaar te maken, dank je wel daarvoor. Bij alles wat je doet draait het voelbaar om gevoel, een tarief welke in evenredigheid staat met de geleverde dienst lijkt mij een logische benadering. Je geeft eerlijk aan dat dit niet (meer)in balans is. Het verhogen van het tarief is in mijn ogen de juiste keuze om kwaliteit en aandacht in de toekomst te kunnen blijven bieden. Besef hoe mooi en waardevol je energie is. Los van dit alles lijkt het mij goed om vooral je eigen gevoel te volgen zo ook te respecteren.

  Liefs van een dankbare man.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent eigenlijk onbetaalbaar, dus wil ik graag in alle rust voor de prijs die jou voor jouw gevoel in balans houdt

  BeantwoordenVerwijderen