zondag 23 juli 2023

Persoonlijk: Aan de andere kant.

 


Afgelopen vrijdag onderging ik een Thaise massage. Het is goed om af en toe aan de andere kant te staan want zo vallen je dingen op. Er ging nogal wat mis (in mijn ogen); er stond een wasmachine aan, een kind kwam tot 2x toe wat vragen, de olie, de ruimte en haar handen waren koud, er was geen wc laat staan een douche. Maar wat me vooral opviel was dat ze zonder gevoel masseerde. Ze deed gewoon haar ding. Maakt niet uit wie er onder haar handen ligt. Er was ook geen gesprekje, geen bonding. Toch ga ik nog een keer terug en kreeg ze een grote fooi van me. Het is gewoon een hele andere ervaring, je gaat niet voor bonding, een gesprekje of ontspanning naar de Thaise masseuse. Het is gewoon, oneerbiedig gezegd het verschil tussen een wok restaurant en een intiem frans restaurantje ;-)

Maar ik heb haar geen feedback gegeven, ze deed immers gewoon haar ding op haar manier. En zo zijn er tussen jullie misschien ook wel mensen die vinden dat dingen beter kunnen. Hieronder kun je anoniem die dingen kwijt ;-)

Liefs Channa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten