woensdag 27 november 2019

Terugblik en cadeautjesHet was voor mij weer een goed jaar. Een jaar waarin ik, hopelijk, voor mensen een verschil heb kunnen maken. Een jaar om dankbaar voor te zijn en waarin ik weer veel heb geleerd, ook over mezelf en wat wel en niet bij mij past. En wie er wel en niet bij mij passen 😉

Komend jaar heb ik me voorgenomen om veel meer te letten op balans. Dat de energie die ik weg geef evenredig staat aan de energie die ik terug krijg. Het blijft vervelend om cadeautjes te geven (in de vorm van extra tijd, coaching, aandacht etc..) en niets terug te krijgen. En geloof me, ik weet dat E90 of E100 heel veel geld is en daar krijg je de allerbeste liefdevolle massage voor die er te krijgen is. Maar als ik extra’s geef, verwacht ik ook extra’s terug. En dat mag in de vorm van fooi, een product uit je eigen winkel maar ook door het plaatsen van een berichtje op mijn site of het mailen van een gedichtje of andere uiting van dankbaarheid. Dat geeft mij weer energie, dat zorgt voor balans en dat maakt dat ik dit nog jaren vol kan houden.

And then I learned the spiritual journey had nothing to do with being nice. It had to do with being real and authentic. Having boundaries. Honouring and respecting my space first, others second. And in this space of self-care, being nice just happened, it flowed… not motivated by fear, but by love.          ~ Michelle Olak

Komend jaar gaat er wel iets veranderen. In principe nam ik geen nieuwe cliënten aan. Ik wil voorrang geven aan trouwe cliënten maar dat kan alleen maar als jullie op tijd reserveren. Als er op zondag nog plek is in die week dan kan vanaf nu iedereen reserveren. Verder stop ik met de "paastraditie" om een strippenkaart te kunnen kopen. De huidige blijft natuurlijk geldig maar een nieuwe kopen is niet meer mogelijk (en dat geldt voor iedereen).

Geniet van deze tijd van het jaar. Vertraag en geef aandacht aan elkaar. Ik zal een kaarsje branden en stil staan bij die mensen die zich eenzaam voelen.

Liefs van mij!7 opmerkingen:

 1. Lieverd, je bent goud! Nooit vergeten! Tot snel, Anton

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. CHANNA, is een persoon die zoveel liefde geeft dat zelfs met goud niet te betalen is. Als je partner maar 10% zou hebben dan zag voor iedereen de wereld er heel anders uit. Zoals ik in 2018 schreef je bent een engel of minimaal 1 uit miljoenen. Liefs

   Verwijderen
 2. Jij bent de brenger en gever van "sunshine"!
  Tot snel in 2019, Leon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent een engel in moeilijke tijden, maar ook in onze cessie ben je er een uit duizenden. Ik zie alweer uit naar ons samenzijn in 2019

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent de liefste engel die ik ken en me steeds verwend vanuit je hart !
  Tot snel lieverd, Marc

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook in 2019 heb ik jouw liefdevolle massages weer mogen ontvangen. Kan ik hier echt onder woorden brengen wat dit voor mij betekent, mee dat niet maar jij weet het wel! Dank je wel en tot heel snel in 2020!

  BeantwoordenVerwijderen