woensdag 26 juni 2024

Mijn cliënten 2


 

Laten we hem Jaap noemen. Hij werkt vanuit huis en zijn sociale leven is beperkt. De wereld om hem heen draait door, maar het voelt alsof hij gevangen zit in zijn eigen kleine wereldje. 

Op een dag leest hij toevallig (???) een artikel over huidhonger. En als hij er op Googelt komt hij op mijn site. Gelukkig voor hem ;-) En Jaap voelt zich aangetrokken. Misschien door mijn woorden of door de warme kleuren. In ieder geval maakt hij een afspraak want hij begint te beseffen dat hij het mist om aangeraakt te worden. 

Gespannen stapt hij binnen en op de vraag, wat hij van me nodig heeft kan hij eigenlijk geen antwoord geven. Maar dat maakt niet uit, zodra ik mijn handen op iemand leg gaat de rest van zelf.

Na een kwartier voelt Jaap iets opmerkelijks gebeuren. De spanning in zijn lichaam begint weg te vloeien, maar er is meer. Het is alsof mijn aanraking hem weer wakker, levendig, maakt. Hij voelt een warme gloed door zijn hele lichaam trekken en realiseert zich hoe zeer hij deze aanraking heeft gemist en hoe belangrijk het is voor zijn welzijn.

Jaap gaat weg met een hernieuwde energie maar ook met een hernieuwd gevoel van verbinding met de wereld. Hij maakt nu niet alleen regelmatig tijd vrij voor een massage maar begint ook langzaam weer contact te leggen met mensen om hem heen waardoor hij zich niet meer eenzaam voelt.

Voor hem kan ik een verschil maken. Dát is de reden dat dit mijn doelgroep is. Er zijn veel mensen zoals Jaap. Sommige zelfs binnen een relatie! 

Liefs Channa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten