donderdag 16 september 2021

Covid en verschil maken


 

Lieve mensen,

Even een update. Zelf ben ik 2x gevaccineerd, geboosterd én al een keer positief getest op Covid maar of mijn cliënten zich laten vaccineren is hun beslissing. Als ik geen eigen praktijk had met kwetsbare cliënten dan had ik mijzelf misschien ook niet laten vaccineren. Ik weet immers uit eigen ervaring dat ik geen klachten heb bij een Covid besmetting. Elke donderdagmiddag test ik mijzelf via een thuis test en daar maak ik een foto van met datum en tijd. Verder ventileer ik tussen de behandelingen minstens een uur. 

Door de drukte neem ik nog steeds geen nieuwe cliënten aan behalve als er 48 uur van te voren nog plek is en dan moet het bedrag overgemaakt worden. En onder nieuwe cliënten versta ik ook die mensen waar ik een jaar niets van heb gehoord.

En dan nog iets persoonlijks: Ik ben heel blij met de grote groep vaste cliënten. Ik weet dat ik een verschil kan maken en dat geeft me ongelooflijk veel energie en dat maakt dat ik dit werk leuk blijf vinden. Als ik het idee heb dat ik voor jou geen verschil maak verwijs ik je door naar www.kiesjetantra.nl

Heel veel liefs

Channa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten