zondag 7 oktober 2018

Nieuwe domeinnaam
Misschien is het je opgevallen, ik heb een nieuwe domein naam. Eigenlijk uit nood geboren. Ik had mijn site namelijk omgezet van HTTP naar HTTPS. Erg belangrijk want  bij HTTPS worden de gegevens versleuteld verstuurd. Iemand die de gegevensstroom onderschept, kan bij HTTP zien wat er wordt verstuurd. Bij HTTPS kunnen deze gegevens niet worden gezien. Althans, de persoon ziet de versleutelde gegevens wel, maar kan deze niet ontcijferen waardoor deze gegevens dus niet in handen van een ander kunnen komen. Online veiligheid boven alles :-) Nadeel is dat Google het blijkbaar als een nieuwe site ziet waardoor ik nauwelijks nog vertoont word. Hopelijk is dat tijdelijk maar om God Google gunstig(er) te stemmen heb ik er ook maar een Google domein aan gekoppeld ;)

En waarom Tantra.Coach? Tja, het was zo'n beetje de enige korte tantra domeinnaam die beschikbaar was. Meer zit er niet achter. En tantramassages.nu blijft ook gewoon bereikbaar.
Maar als je wat raars tegen komt, hoor ik het graag!
2 opmerkingen: