zaterdag 19 juli 2014

Mijn cliënten


De meest gemaakte opmerking is "Ik vind het knap dat je dit zo kan doen". En dan wordt er bedoeld dat ik met zoveel liefde de massage kan geven. Want .... "Je weet nooit wat je in huis haalt". Dat laatste is niet helemaal waar. Natuurlijk zoek ik via Google op mailadres, of achternaam of mobiel nummer. En alleen als ik helemaal niets vind of posts op ranzige sites ga ik door vragen. Eén keer heb ik iemand daarna gemaild dat hij niet welkom was. Hij bleek een top crimineel te zijn. En misschien heeft hij zijn leven verbetert maar gevaar zoek ik niet op ;-)

Als je wilt weten hoe de "gemiddelde" cliënt eruitziet, hoef je alleen maar naar je buurman of -vrouw te kijken. Hele gewone mensen. Ik krijg ze van jong (21) tot oud (83), man of vrouw, gehandicapten, BN'ers en van simpel tot superintelligent.

Globaal zijn mijn cliënten wel in 3 groepen te verdelen.
*De mensen die simpelweg aangeraakt willen worden maar dan wel met liefde en aandacht omdat ze dat missen in hun dagelijkse leven.
*Degene die teveel in hun hoofd leven en daardoor weinig meer voelen (vaak is er dan ook sprake van Burn out).
*En natuurlijk komen er ook mensen puur voor de erotiek. Omdat het fijn is dat ze bij mij alleen maar hoeven te ondergaan en niet hoeven te presteren.

Ondertussen heb ik heel wat mensen onder mijn handen gehad en in die 1,5 jaar heb ik 2x iets vervelends mee gemaakt. Die Chinees die, nauwelijks onze taal machtig, mij ietwat te uitbundig zijn liefde verklaarde. En die Engelsman die té preuts bleek en die ik, na een half uur, nog net kon weerhouden om met zijn kleding in de hand, de deur uit te rennen. Oei wat was hij boos toen hij toch gewoon moest betalen. Nog hou ik, bij nieuwe cliënten mijn adem in tot ik merk dat ze ontspannen en genieten. En natuurlijk heb ik een "zwarte lijst" maar daar staan alleen mensen op die niet op kwamen dagen.

Ja, ik heb veel geleerd, veel mooie verhalen gehoord en voor veel mensen een verschil gemaakt. Ik ben dankbaar voor jullie als cliënt dus eigenlijk moet ik jullie zeggen "Ik vind het knap dat je dit zo kan doen" want jullie wisten ook niet bij wie je binnen stapte!
3 opmerkingen:

 1. Lieve Channa. Ook bij mij heb je een verschil gemaakt. Bij jou kan ik alles laten gaan en voel me na de tantramassage heerlijk. Het lijkt, voor mij in ieder geval, alsof het steeds intenser wordt. Ik kan steeds meer van me af laten vallen als ik bij jou ben. En voor mij geldt denk ik wel: All of the above....Dus voor een ieder die nog twijfelt. Het is het proberen waard en als het niets voor je is...even goeie vrienden. Is het wel wat voor je dan ben je zoiezo een hele mooie ervaring rijker en wellicht wordt je dan ook een vaste cliënt van Channa. Liefs, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Channa,
  Ik weet zeker, dat ik nu niet zover zou zijn als ik niet bij jou naar binnen was gestapt !
  Kan de woorden van Ilse zeker onderschrijven !
  Hoop je dus zeker nog vaker te ontmoeten.
  Liefs Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Channa,
  Het is knap wat je doet. Daar heb ik mijn respect al over uitgesproken en dat onderschrijf ik hier nog een keer! Jij hebt gelijk wanneer je zegt dat het voor de cliënt ook moeilijk is om voor de eerste keer bij een onbekend persoon binnen te stappen. Ook ik ben daar een "mooi" voorbeeld van. Ik ben trots en dankbaar dat ik een cliënt van jou mag zijn en dat jij voor mij het verschil hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen