woensdag 11 maart 2020

Corona Virus


Update 16/3:
In ieder geval ben ik komende week dicht. Gelukkig heb ik geen klachten maar ik wil meehelpen aan die lock down. En voor de eenzame onder ons; ik ben wel mailbaar ! xxxxx


Update 12/3:
Voorlopig doe ik geen (knuffel) sessies. Niet omdat ik klachten heb maar juist omdat ik nu weet dat je het virus ook kunt doorgeven zonder klachten te hebben en dat wil ik niet op mijn geweten hebben. Bij een massage is er geen risico maar een (knuffel) sessie is toch een stuk intiemer.
De hele wereld staat op zijn kop. Een tijd van onzekerheid breekt aan.... 
Mooi begin van een spannend boek ;-) Maar het is helaas de waarheid. En ik laat me (als nuchtere Hollandse) niet gek maken maar ik ben wel heel voorzichtig. En al ben ik niet bang voor mezelf, ik heb heel veel oudere cliënten waar ik zuinig op ben.

Dus ik vraag je om de afspraak te verzetten als je klachten hebt (hoesten, griep, verkoudheid) of in aanraking bent geweest met iemand die besmet is.

Ik volg de richtlijnen van het RIVM.
Hygiëne is bij mij altijd belangrijk dus de handdoeken, lakens en covers worden (uiteraard) maar 1x gebruikt maar nu zal ik ook na elke cliënt de deurklinken, toilet etc. desinfecteren.
Verder staat er desinfecterende gel voor je handen wat ik je bij binnenkomst in je handen geef ;-).
Tissues staan op tafel bij loopneuzen (en de desinfecterende gel staat er naast).
Contact via vochtdeeltjes gaan we uiteraard uit de weg.

Zorg goed voor jezelf en ik voel je graag!
Liefs Channa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten