vrijdag 26 juli 2019

Afwezig & Nieuwe cliëntenVandaag is mijn vakantie begonnen. Ik ben dicht tot en met 25 Augustus. En tot en met 16 Augustus ben ik onbereikbaar. Mijn telefoon gaat uit. Als er dus echt iets is ben ik, in noodgevallen ;-), via mail bereikbaar.
Afspraken voor na mijn vakantie plan ik vanaf 16 Augustus in (stuur me dus geen app of sms maar een mail). Voor de eerste week na mijn vakantie zijn nu nog maar 3 plekjes vrij!

Dat brengt me op een "probleem". Het is de afgelopen maanden zo druk geweest dat ik geen nieuwe cliënten meer heb aangenomen. Dit blijf ik doen zolang het zo druk blijft, dus bestaande cliënten: reserveer op tijd! Ik wil wel een uitzondering maken. Nieuwe cliënten die uit therapeutisch oogpunt komen, kunnen me een mail sturen met hun verhaal (na mijn vakantie alsjeblieft ;-)) Denk aan eenzaamheid of problemen.

Fijne zomer!

Liefs Channa


Geen opmerkingen:

Een reactie posten